Algemene voorwaarden

Website informatie
LuxeTentHuren.nl staat niet in voor de juistheid en volledigheid van het op deze website aangeboden informatie over uitgelichte accommodaties, aanbiedingen en prijzen. Aan eventuele onjuistheden kunnen nooit rechten dan wel aansprakelijkheid ontleend worden. LuxeTentHuren.nl staat niet in voor de juistheid van, en is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot foto’s van accommodaties, beschrijvingen van accommodaties, vermelding van accommodatie faciliteiten en andere beschrijvingen die op de website getoond worden, welke informatie aangeleverd wordt door de accommodaties zelf, die om die reden dan ook verantwoordelijk zijn voor de correctheid van deze informatie.

De genoemde prijzen op de website zijn indicaties obv prijzen in het laagseizoen zodat eenvoudig vergeleken kan worden tussen de accommodaties. De meest actuele prijzen, beschikbaarheid, (boekings) voorwaarden en informatie vindt je op de website van de affiliate.
Klik eenvoudig door en je komt zo op de affiliate website.

Reserveringen
LuxeTentHuren.nl stuurt slechts bezoekers door naar de website van de accommodatie houder. LuxeTentHuren.nl is niet aansprakelijk voor fouten in reserveringen bij accommodaties zelf. Geschillen moeten altijd direct met de accommodatie houder worden opgenomen, LuxeTentHuren.nl kan hierin niet verantwoordelijk zijn om welke rol dan ook vervullen.

Beeldmateriaal
Al het beeldmateriaal op LuxeTentHuren.nl is zorgvuldig geselecteerd en direct van de accommodatiehouders afkomstig.
Mocht je een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit aan ons door en wij zullen deze binnen 48 uur verwijderen.
Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties.

Gebruik teksten
LuxeTentHuren.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de beschrijving van accommodaties of in de prijsstelling, hier kunnen nooit rechten aan ontleend worden. LuxeTentHuren.nl is niet verantwoordelijk voor content of de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. Op en aanmerking zijn altijd welkom.

Schade
LuxeTentHuren.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Zijn er vragen onze voorwaarden mail ons dan: mailwebbeheerder@gmail.com