Camping Italië Lago Maggiore

Boek je Camping in Italië bij een Nederlandse eigenaar in Lago Maggiore

Kleine camping Lago Maggiore

Ben je op zoek naar een camping in Italië bij een Nederlandse eigenaar in Lago Maggiore? Een Nederlandse camping in Italië is voor een gezin met kinderen ideaal. Zo is de communicatie voor alle gezinsleden  een stuk makkelijker. Bij de grote Nederlandse aanbieders zoals Roan, Vacanceselect, Eurocampings en de ANWB is het ontvangst vaak geregeld door Nederlandse medewerkers. Op een kleine camping in  Lago Maggiore kan de eigenaar Nederlands zijn. Per camping kan dat natuurlijk verschillen, hoewel ze graag hun best doen om de Nederlandse vakantieganger het zo makkelijk mogelijk te maken.

Camping Italië Nederlandse eigenaar Lago Maggiore

Boek je Camping in Italië bij een Nederlandse eigenaar in Lago Maggiore - www.LuxeTentHuren.nl

In Lago Maggiore worden veel kleine campings (ook wel charme camping genoemd) gerund door Nederlandse eigenaren of Nederlands sprekende beheerders. Lago Maggiore is een gewilde plek onder Nederlandse toeristen omdat het Italië een mooi vakantie bestemming is.
Zo zijn er veel kleine campings voor mensen die de rust op zoeken maar ook grotere campings voor gezinnen met veel animatie voor de kinderen. Het feit dat je Nederlands spreekt heeft zo zijn voordelen en dat begint al bij het ontvangst aan de balie. Alles is al vreemd in een ander land en ben je de taal niet eigen. Om die reden is het voor veel mensen belangrijk om juist een camping te boeken bij een Nederlands eigenaar of Nederlands medewerkers. Zowel op de camping in de shops of voor de kinderen bij de animatie is het geweldig handig.

Boek je Italiaanse Camping in Lago Maggiore

Bekijk meer Campings in Italië van onze partners

+34 Italiaanse campings van de ANWB in Lago Maggiore

boek je vakantie bij de ANWB

+2 Roan Camping Vakanties met Nederlandse medewerkers in Lago Maggiore

Boek nu +10 Vacanceselect Specialist met Glampings in Lago Maggiore

Tendi safaritenten staan op kleine campings in Italië

Luxe campings van Vacanzecolcuore van Nederlandse eigenaar in Italië

Vacanze col Cuore Glamping and more

Boek nu +30 campings in Italië van ACSI Eurocampings in Lago Maggiore

 

Lago Maggiore bezienswaardigheden

Het Lago Maggiore is na het Gardameer het grootste meer van Italië. Vergeleken met het luidruchtige Gardameer en het luxueuze Comomeer is dit meer rustiger en natuurlijker. Het meer wordt begrensd door Lombardije in het westen en Zwitserland in het uiterste noorden. De schilderachtige steden en dorpen van de prachtige met sneeuw bedekte Alpen kijken uit op een glinsterend meer.

Proef de sfeer van de Italiaanse cultuur

Er zijn dus genoeg campings aan het Lago Maggiore meer met prachtige locaties, geweldige eetgelegenheden en uitstapjes voor het hele gezin. Zo beleef je de mooiste Italiaanse vakantie dit jaar.

Vragen en antwoorden over Lago Maggiore:

Uitstapjes, weetjes en bezienswaardigheden Camping Italië Nederlandse eigenaar Lago Maggiore

Wat is er te doen rond het Lago Maggiore?

De beste attracties in Lago Maggiore volgens Tripadvisor

Kun je zwemmen in Lago Maggiore?

Er zijn verschillende badplaatsen met stranden langs de oevers van het Lago Maggiore. Zwemmen in helder water langs het hele meer is erg leuk. Als je rustig in het water zwemt, zie je misschien zelfs vissen onder je voeten zwemmen. Prachtig helder water, populair bij duikers en snorkelaars.

Wat is de mooiste kant van Lago Maggiore?

Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa zijn beroemde bezienswaardigheden rond het meer waar u heerlijk kunt wandelen. De Borromeïsche eilanden midden in het meer zijn zeker een bezoek waard. Er is veel mooie natuur rondom het meer met veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en vissen.

Wat te doen bij slecht weer Lago Maggiore?

Het Lido Locarno is ideaal gelegen aan de rand van het meer. Het wordt beschouwd als de modernste badgelegenheid in Ticino, met binnen en buitenzwembaden, thermale baden en waterglijbanen. Rotsklimmen is een van de meest populaire recreatieve activiteiten aan het Lago Maggiore, zelfs bij slecht weer.

Wat is er te doen voor kinderen bij Lago Maggiore?

Hoe diep is het Lago Maggiore meer?

Het meer ligt 193 meter boven de zeespiegel en is 372 m diep en 179 m onder zeeniveau. Verder ligt het meer ligt in het Italiaans sprekende deel van Italië en Zwitserland. Bekende bezienswaardigheden langs het meer zijn Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa.

Hoe is Lago Maggiore ontstaan?

Het meer is gevormd door gletsjers tijdens een ijstijd. Het meer wordt gevoed door de rivier de Ticino, die in het noorden uitmondt in het Lago Maggiore en in het zuiden vertrekt.

Wat is leuker Gardameer of Lago Maggiore?

Het gebied rond het Gardameer trekt veel actieve vakantiegangers. Vooral in het noorden van Riva del Garda kun je heerlijk wandelen, fietsen en klimmen. Het Lago Maggiore staat bekend om zijn spectaculaire schoonheid en heeft eigenlijk alle soorten reizigers iets te bieden.

Wat is groter Lago Maggiore of Gardameer?

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Maar saai is het zeker niet. De vormen van Lago di Garda bieden afwisseling. Het smalle noorden ligt ingeklemd tussen steile bergen. Ook bij het Gardameer en Lago Maggiore vindt je Campings met een Nederlandse eigenaar.