Glamping Toscane Italië

Glamping Toscane in Italië, Luxe kamperen!

Glamping Toscane aan de zee!

Ontdek Glamping Toscane. Het Toscaanse landschap wordt gekenmerkt door groene heuvels en zonnige zonnebloemvelden. Daarnaast heb je een geweldig luxe vakantie aan zee met een uitgestrekte kustlijn. Beleef de heerlijke Toscaanse lokale specialiteiten. Geniet daarnaast van de Italiaanse wijn. Proef lokaal en volg een workshop hoe de traditionele olijfolie wordt gemaakt op een olijfgaard.

Glamping Toscane

Beleef Glamping Toscane zoals vroeger met de historische steden, zoals Pisa en Florence. Ervaar de pittoreske straatjes van Toscane. Laat je verrassen door de rijke cultuur van de Italianen. Ofwel, huur een Luxe Safaritent op een Glamping Toscane. Op die zelfde wijze kom je tot rust en beleef je een relaxte zomervakantie. Samengevat is het een belevenis om Toscane te ontdekken.

Luxe Glamping Safaritent met badkamer huren in Chianti Italië

De luxe safaritenten met eigen badkamer staan op één van de terrassen. Boven alles heb je een geweldig uitzicht op Scarlino. Net zoals het uitzicht op de Glamping waar je tussen de olijfbomen staat. Mede door de verschillende terrassen is er rust en ruimte. Daardoor is de sfeer op de camping aangenaam en overzichtelijk.

Nederlandse Eigenaar Glamping Vakantie Toscane Italië

Camping Orlando Resort ligt in Chianti. Toscane op z’n best met historische steden en Chianti-wijnvelden. Met andere woorden, het is een geweldige locatie voor een vakantie in Toscane! De Glamping ligt op z’n 700 meter hoogte tussen de dorpen Cavriglia en Greve in Chianti.

Italiaanse Camping Orlando in Chianti

Kindvriendelijk Camping Weekend Glamping Resort

Daarnaast is de Toscaanse streek niet alleen bekend om het Gardameer. Er is nog een reden waarom je de omgeving van het Gardemeer moet bezoeken. In het bijzonder is het bezoeken van de vele wijnboeren en de olijfboeren zeker de moeite waard. Indien je de smaak van Italië echt wilt ontdekken. Met andere woorden, bezoek de diverse specialiteiten winkels en boerderijen waar wijn en olijfolie geproefd kan worden. Daarnaast is het bezoeken van de cultuursteden zoals Venetië, Milaan en Verona een geweldige ervaring. Beleef het leven in de stad op een echte Italiaanse manier.

Glamping Italië

Luxe Tent Huren in Toscane

Glamping Rosselba Le Palme heeft een zwembad en verder ook met apart kinderbad. Daarnaast is er een whirlpool hoewel er ook ligbedden met parasols aanwezig zijn. Verder is er voor de kinderen een speeltuin. Echter van eind mei tot eerste week september is er een animatieprogramma. Bovendien kun je kun je vers brood, kleine boodschappen en enkele specialiteiten verkrijgen in de mini super.

Glamping Agriturismo Italie

Rustige Glamping Italie

Agricamping Romita is een kleine camping in Tavarnelle Val di Pesa, tussen de heuvels van de Chianti.
Daarnaast is het uitzicht fantastisch en geniet je volop van de groene natuur. Boven alles zijn er leuke excursies op redelijke afstand met auto. Ook die liggen in het prachtige Toscane. Maar het is de ideale plek voor ontspannen vakantie, dankzij de uitstekende locatie.

Kindvriendelijk en Kleinschalig een Glamping on Italie

Glamping Paradiso aan Zee

Er zijn diverse stranden zoals Casteldimezzo bij de camping. Het dorpje is gelegen op een heuvel met uitzicht op de zee. Bovendien op een heldere hemel dag kunt je Fano tot Ravenna zien. Daarnaast is Casteldimezzo gelegen in het regionale natuurpark Monte San Bartolo
Aan de ander kant op 2,5 km van de camping ligt Vallugola. Verderop van camping Paradiso ligt Gabicce mare op zo’n 6 km. Gabicce Mare is een van de gemeentes in de Italiaanse provincie Pesaro-Urbino in de regio Marche.