Luxe lodgetent! Logeren op een glamping

Vandaar dat Glamping tenten, beleef een luxe top vakantie.

De lodgetent met loft, badkamer en kookeiland!

Onze grootse glamping tent is de Lodgetent. De meeste luxe lodgetent heeft de grootste oppervlakte met een ruime tent van 44m2 met loft.

De extra verdieping bovenop is natuurlijk een rijke aanvulling en een extra luxe voor de kinderen. De slaapkamer voor de kinderen is een ruime verdieping en heeft twee stoere bedden gemaakt van steigerhout vullen de zijkanten waarbij voldoende speelruimte over blijft.

 

 

Glamping met luxe beleving

Verder is er beneden ook een aparte slaapkamer voor de ouders. Ofschoon de slaapkamer is voorzien van een grote boxspring voor twee personen is voldoende ruime om te lopen. Daarnaast is er nog een slaapkamer met een stapelbed. Samengevat zijn er dus in totaal zes slaapplaatsen, wat immers voldoende zou moeten zijn voor een gezin.

Luxe Lodgetent met badkamer

Voor de slaapkamers is een aparte badkamer met toilet, wastafel en douche. Dat is pas echte luxe en dat in een tent. De keuken heeft een kookeiland met kookgerei. Vanuit de keuken heb je uitzicht naar buiten en mis je niks. Verder een ruime eettafel met zitbank en drie losse stoelen geschikt voor 6 personen. De eethoek is makkelijk verplaatsbaar naar de veranda om lekker buiten te kunnen eten.

Camping accommodatie de luxe 

Aan de voorzijde is een mooie veranda met een dak van zeil wat sfeervol aandoet. Op de veranda kun je heerlijk zitten en genieten van mooie avonden op een riante loungeset! De loungeset bestaat uit een bank en twee stoelen.
De extra verdieping (loft) maakt de luxe lodgetent wel heel erg bijzonder.

Bekijk hier ons aanbod lodge en safaritenten:

Een ligbad in een tent?

 

De luxe lodgetenten met badkamer staan op:

  • Monti del Sole, Camping Paradiso, Camping Weekend, Camping L’Ardechois, Domaine de la Faurie

Luxe kamperen met een loft - luxe vakantie - www.luxetenthuren.nlLuxe kamperen met een ruime eethoek - luxe vakantie - www.luxetenthuren.nlDe plattegrond en indeling van de luxe lodgetent met badkamer - luxe vakantie - www.luxetenthuren.nl

 

 

 

 

 

 

Glamping vakanties