Luxe Tent Huren! 11 Tips WAAROM je dat moet doen!

Luxe Tent Huren, Camping Stress of Glamping geluk!
Waar kies jij dit jaar voor?
Het zijn de eerste vragen die je jezelf stelt als je een kampeerder bent! Blijven we in eigen land of gaan we rijden.
Pakken we de Tent of huren we een Tent? Keuze stress en dat elk jaar weer. Wat doen we de kinderen aan? waar worden ze blij van.
waar wordt jezelf blij van. De keuze is enorm en toch is het vaak weer een stress moment.

Luxe Tent Huren! 10 Tips WAAROM je dat moet doen - www.LuxeTentHuren.nlHet kan ook anders met minder Vakantie Stress! Laat je verrassen en Huur dit jaar een Luxe SafariTent.
We geven je tips om je beslissing makkelijker te maken.

11 Tips: WAAROM je een Luxe Tent moet Huren!

Een Luxe Tent Huren heeft heel veel voordelen.

 

 1. Een Luxe Tent Huren is lekker thuiskomen.
  Kun je het voorstellen, je hebt 1200 kilometer gereden met je auto. Je zou je tent of caravan nog moeten opzetten, wat een tegenvaller zal dat zijn. Niet bij het huren van een Luxe Safaritent. Je komt aan en je kunt direct genieten van je welverdiende Glamping Vakantie.
 2. Huur een Luxe Tent en je slaapt als in een hotel!
  Ja, dat is pas luxe! slapen in een Tent met het comfort van een hotel. Je komt aan na een lange reis en je bed is al opgemaakt. De bedden staan klaar om er direct in te springen. Geen lucht bed of stracher maar een echt houten bed met comfortabel matras.Zoals je thuis gewend bent kun je hierop heerlijk uitrusten. Dat is pas een lekker start van je Glamping Vakantie.
 3. Koken op de camping!Op de camping is het vaak rommelen op een wankel camping pitje om je eten bereiden. Dat is nu voorbij! Je hebt een heus keukenblok tot je beschikking. Het keukenblok heeft 4 kookpitten waar je zelfs een groot gezelschap blij mee kan maken. Geen beperkingen meer om alles warm te houden. Leef je uit in je eigen Tent en toch buiten.
 4. Heerlijke koude drankjes op de Vakantie!

  Jawel een echte koelkast ontbreekt hier zeker niet. Je kent het wel, het is een warme dag en denkt ha lekker een koel drankje. Aah nee, de camping koelbox trekt het niet alles lauw, dat wil je toch niet. Een lekker kouwe rakker of een bruisend drankje om je dorst te lessen. Dat kan gewoon met een Glamping Vakantie.

 5. Lekker privé naar het toilet!

  Dat is pas luxe, een eigen sanitair in je kampeertent. Nooit meer rennen naar het toilet met een rol wc papier onder je arm. Ook de kinderen zullen hier heel blij mee zijn. Niet te bedenken als je midden in de nacht er toch uit moet met een zaklamp in je hand. Gelukkig is dat voorbij met het huren van een luxe accommodatie. Alles in je eigen Luxe Tent.

 6. Rent a Tent met badkamer
  Luxe, luxer en nog veel meer, waarom je een Luxe Tent Huren zou. Een badkamer in je Tent is echt geweldig. Laat je toilettas maar thuis. Geen bezoek meet aan een toiletgebouw waar je op je beurt moet wachten om te douchen als je daar zijn in hebt. Dat is het luxe Glamping gevoel!
 7. Compleet ingerichte Tent Huren
  De Luxe Tenten zijn geheel ingericht met inventaris. Geen stress om het bestek, potten of pannen. Alles is gewoon aanwezig van borden, glazen tot aan slakomen enz.
 8. Glamping Tent Vakantie op de veranda

  Aan de voorzijde van je Luxe Tent zit de veranda met tent dak. Echter is de veranda ingericht met stoelen. Met de bedoeling om heerlijk te genieten van het uitzicht en de rust. Maar ook om lekker buiten te eten. Wil je lekker op je veranda ontbijten of je avond eten nuttigen. De eethoek is ruim en heeft voldoende zitplaatsen om goed te zitten. In de avond is het optimaal genieten met de ondergaande zon.

 9. Camping vakantie glamping gevoel!
  De ruimte die je ervaart in je Luxe Tent geeft je een enorm gevoel van vrijheid. Een Luxe Tent Huren staat voor een riante accomodatie waar je veel ruimte hebt. Al met al door de complete inrichting zal het je bij voorbaat al veel meer rust geven. Inpakken zal minder stresvol zijn.
 10. Riante staanplaatsen op een Glamping!
  De kampeerplekken zijn ruim ingedeeld en dicht bij de buren gluren zal een stuk lastiger zijn. Het geeft je meer rust en privacy. Niettemin is het campinggevoel duidelijk aanwezig. Waardoor je eigen accomodatie het vakantiegevoel compleet maakt!
 11. Glamping Vakantie gevoel

  Het wij gevoel wat je op een camping samen kan beleven geeft je een vrij gevoel. Samengevat is het voordeel van een Luxe Tent Huren dat je de gezelligheid kan opzoeken. Om het Glamping gevoel te beleven wordt er door de eigenaren voldoende geregeld om erbij te zijn en samen te delen. Heb je immers een dag of avond geen zin, dan kun je vervolgens heerlijk genieten op je veranda van het uitzicht.

We hopen je hiermee een warmgevoel te geven. Tot slot, twijfel je nog na al deze voordelen om een Luxe Tent te Huren.
Lees dan ook onze andere tips…