Spotty de Italiaanse Kindervriend op de Camping

Spotty Kids Club

Spotty is de vrolijke campinghond uit Italië. De Camping hond is een echte kindervriend. Je kunt hem herkennen aan zijn zwarte vlekken op z’n gezicht en armen. Daarnaast draagt hij op z’n hoofd een hoed met een blauwe bloem.

Spotty Club op de Glamping in het laagseizoen

In het laagseizoen zorgen onze entertainers voor je kinderen. Vervolgens worden er diverse activiteiten geregeld voor de kinderen. Met de bedoeling dat ze mee kunnen doen aan de miniclub. Waar ze onder andere kunnen dansen in de minidisco en een souvenirfoto laten maken met Spotty, de camping mascotte.

Spotty op de Glamping Italië in het hoogseizoen

In het hoogseizoen is het dorp geweldig voor gezinnen me kinderen. Doordat de camping wordt omgetoverd tot een waar sprookje voor kinderen! Elke dag worden er tal van activiteiten organiseert, zoals ponyrijden op eigen pony’s. Daarnaast spelletjes in het water, prachtige avondshows en nog veel meer. Kortom, het professionele entertainment, animatieteam zorgt voor een onvergetelijk vakantie aan het Gardameer.

Kindvriendelijke Campings aan het Gardameer!

Een vakantie met het gezin aan het Gardameer en genieten van het Italiaanse klimaat. Bovendien is het een prachtige waar de natuur vol staat met palmbomen, oleanders en olijfbomen. Daarnaast is er veel gelegenheid voor wandelaars en fietsers. Evenals de leuke activiteiten die je met de kinderen kunt ondernemen. Kinderen kunnen zich prima vermaken rondom het Lake Garda.

Italië heeft Spottyland

Het huis van Spotty is nieuw op de Campings aan het Gardameer? Spottyland is een kleine overdekte speeltuin. Speciaal voor de kleinste kinderen ontwikkeld. De kinderen kunnen zich vermaken in een speelhuisje, schommels, en glijbanen. Zo is er ook een gigantische speelgoed hoek, een game en een tv-hoek om naar leuke tekenfilms te kijken. Al met al is er genoeg te beleven voor de kinderen ook met slecht weer.
Dagelijks is het Spottyhuis geopend, voor de kinderen. Dus elke dag is het een feestje voor de kinderen om te spelen!

Op welke campings kom je Spotty de kindervriend tegen?

In de zomer komen ze hem opzoeken op

Meer informatie over Spotty vindt je op de website van de Camping kindervriend uit Italië.

Bron: Spottyclub.com/nl/