Tent huren Italië Gardameer

Vacanze col Cuore Glamping and more

Op vakantie aan het Gardameer Huur Tent in Italië !

Tent huren Italië Gardameer? Waar ga je dit jaar op vakantie? Als u niet weet wat uw bestemming is, lees dan verder. Zou het een vakantie in de Italiaanse zon of aan de Franse kust kunnen zijn? Houd je van kamperen op campings, maar voel je je luxer?

Gardameer, goedkoop tent huren Italië

Wat zou jij kiezen? Ik stel voor om luxe tenten te huren in Italië. In Glamping krijg je onder andere een luxer gevoel. Er zijn veel dingen te doen rond het Gardameer. Er is echter een auto nodig.

Boek een Glamping vakantie in een Safaritent met badkamer.

In Italië hebben we meerdere luxe tenten, en je kunt hier Safaritenten met privé Sanitair huren. Zoals eerder vermeld, kun je met het huren van een luxe tent ook luxe kamperen. Je huurt een tent op een camping met vaste bedden. Vanaf de eettafel op het balkon kun je ook de prachtige bergen bewonderen. Ook de natuurlijke omgeving van het Gardameer heeft alles om dat mooie gevoel te creëren.

Ingerichte Tent Gardameer Huren

Gaat u naar Italië reizen? Dan is het fijn om te weten dat de reis niet op loopafstand is. Als u geen autovervoer heeft, is het busvervoer goed georganiseerd. Sirimione is ook een leuk dorp aan het Gardameer, er zijn onder andere heerlijke foodtenten en veel ijssalons. Kortom, Italië is een gezinsvakantie aan het Gardameer.

Ingerichte tent huren Italië

Wat is glamping in Italie?

boek je vakantie bij de ANWB

Een luxe tent huren is kamperen op campings die luxer en sfeervoller zijn. Met andere woorden, een gewone camping is over het algemeen erg basic. Daarom is de term “glamping” een combinatie van de woorden “charmant” en “kamperen”. Dit is waarom ze het een camping noemen. Je huurt een tent omdat het een luxe ingerichte tent is met veel andere spullen erin. De keukenapparatuur is voorzien van bijvoorbeeld keukengerei. Op deze manier kun je heerlijk koken. Douchen kan echter ook in de luxe Safaritent met badkamer.

Kant en klare tent Italië

Safaritent huren Italië Gardameer - www.LuxeTentHuren.nlLuxe vakanties zijn de nieuwe glamping! Kamperen 2.0! Wonen in een luxe safaritent of cabinetent met badkamer is een echte kampeervakantie. Deze trend zet zich elk jaar voort. Kamperen komt steeds vaker voor bij gezinnen met kinderen.

Glamping Italië, Rent a Safaritent bij een Nederlandse eigenaar

Als aanbieder van luxe vakanties richten wij ons op het verhuren van luxe safaritenten Wij onderhouden en bieden luxe accommodaties in verschillende delen van Europa. Het huren van een luxe tent is het boeken van een betaalbare vakantie onder de garantie van de Nederlandse eigenaar.

Safaritenten huren aan het Gardameer in Italië!

Nederlandse glamping-experts bestaan ​​al meer dan een decennium Boek en huur tenten bij ons en kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom zijn wij ook lid van SGR en ANVR.

Glamping Gardameer, Rent a Tent in een Safaritent met sanitair

Gaat u dit jaar voor Italië aan het Gardameer kiezen?
We hebben verschillende luxe tenten rondom het Gardameer.
Diverse kampeerlocaties zijn direct aan het Gardameer gelegen.

Luxe Safaritent Huren in Italië

Bekijk de omgeving vanaf je Safaritent met eigen sanitair. Uitzicht op het grote meer van Lake Grada. Kamperen aan het Gardameer, luxe tenten zijn ideaal voor gezinnen!

Gardameer, Italië; Safaritent of Lodgetent Rent a Tent!

Vriendelijkste hond van Italië is een Kindervriend

Kamperen is immers een feestje. Ouders genieten van rust. Daarnaast kunnen kinderen zich vermaken in het zwembad of met het animatieteam. Beleef een onvergetelijke vakantie met uw gezin in een safaritent aan het Gardameer.

Italiaanse Luxe Tent: Luxe Safaritent met eigen sanitair Gardameer

Het huren van luxe tenten met sanitair aan het Gardameer is inderdaad super, maar voor gezinnen is dit een complete vakantiefoto. Daarom hebben we gekozen voor bijzondere locaties in Italië, waaronder unieke campings. Daarom hopen we op een prettige vakantie.

Charmante camping of boerderij. Het is een boerengevoel. Maar je houdt wel van de natuur. Omdat kamperen in een Safaritent een unieke ervaring is. Aan de andere kant slaap je buitenshuis met canvasdoek. Uiteraard is de Safaritent voorzien van een eettafel en houten bedden.

Een Safaritent met eigen sanitair aan het Gardameer huren?

Luxe tent huren met eigen sanitair aan het Gardameer? Dan is kamperen een manier van kamperen in de natuur. Je geniet vooral van luxe en comfort samen. Toscane is ook een goede optie voor een kampeervakantie! Wij hebben op de camping aan het Gardameer luxe safaritenten en lodgetenten gehuurd. Oftewel: tent huren, mogelijkheden bekijken en direct een Safaritent aan het Gardameer huren!

Italiaanse accommodatie: Rent a Tent Safaritent met badkamer aan het Gardameer

Deze middelgrote camping is geschikt voor gezinnen. Ten eerste is er een groot zwembad en ten tweede is er direct aan het Gardameer.

Italië, Tent huren aan zee

Er is ook glamping aan zee. Ben je ook zo gek op het strand en het water, dan is dit een goede combinatie. Het belangrijkste is dat Italië een prachtige kustlijn en prachtige baaien heeft. Het comfort en de luxe van de badkamer van de Safaritent op het kampeerterrein aan zee kunnen doorslaggevend zijn, bekijk hiervoor ons aanbod: huur een tent op de camping aan zee

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT