Glampings in Italië

Kies je favoriete Italiaanse vakantie bestemming!

Glampings in Italië

Glampings in Italië huur je makkelijk en boek je direct een luxe tent met toilet.

Een luxe tent huren zoals een safaritent of Lodgetent is echt genieten met het hele gezin. Zo wordt je blij van alle extra’s zoals een complete badkamer een vast bed en een ruim gesorteerde keuken. Luxe daar gaat het om op een Glamping, beleef het kamperen op een andere hele comfortabele manier. De luxe op een Glamping geeft net dat beetje extra wat je van een vakantie verwacht. Er is keus genoeg in elke Italiaanse streek. Van grote campings tot kleine charme campings of Agriturismo locaties. Maar ook Italiaanse campings met Nederlandse eigenaren. Kies je Glamping bestemmingen uit een van de vele vakantie locaties in Italië en beleef een droomvakantie.

Waarom een vakantie in Italië boeken?

Italië is het land pizza en pasta maar ook mooie wijnen en rijk aan olijven. Daarnaast is Italiaanse cultuur  bijzonder mooi en is een bezoek aan elke plaatsje een beleving van oude Romeinse architectuur. Verder heeft Italië hele mooie stranden en groten meren waar de campings bruisen van toeristen. Maar de Italiaanse natuur heeft bergen en is vol met groen waar je lekker rustig in alle stilte kunt kamperen. Italië heeft alles om je om er een geweldige vakantie van te maken. Een luxe tent huren kan op Glamping op elke vakantie bestemming. Wanneer boek jij je Italiaanse vakantie?

Boek een camping vakantie aan het:

Gardameer | Adriatische kust | Elba | Toscane | Bloemenriviera | De Marken | Ligurië

Hoeveel campings zijn er in Italië?

Italië heeft meer dan 2.000 campings, waarvan de meeste in de buurt van meren, zee en op unieke locaties liggen. We laten je de mooiste campings in Italië zien. Kies het gebied wat het beste bij je past. Boek een geweldige kampeer vakantie in Italië?

Kamperen in Italië

Kamperen in Italië is geweldig voor gezinnen met kinderen. Je glamping vakantie begint dan ook meteen bij aankomst in je luxe glamping tent. Glamping is kamperen maar dan luxe met alle gemakken van een hotelkamer ze noemen het zelfs glamoureus. Zo is het echt luxe kamperen compleet met badkamer, ingerichte keuken en zelfs een vast bed. Kortom niet zomaar een camping maar wel met het gevoel en vrijheid van het buiten leven. Slapen in de natuur onder een dik canvas doek in een robuuste safaritent. Kamperen kan in Italië op hele grote campings met alles voor de kinderen.

Maar er zijn ook volop kleine campings waar de Italiaanse natuur spreekt. Kleine Italiaanse kampeer locaties worden ook wel charme campings genoemd. Wil je echt terug naar de natuur dan is logeren in een lodgetent op een Agriturismo een bijzondere ervaring oftewel een boeren camping. Zo kun je logeren op elke plek voor een unieke ervaring. Aangekomen op je vakantie bestemming staat je ingerichte luxe tent klaar om te gebruiken en je bedje gedekt.

Luxe tent huren in Italië

De luxe safaritenten met badkamer of lodgetenten met sanitair zijn extra ruime tenten. De tenten hebben een moderne inrichting en een riante inventaris. Bovendien zijn de tenten voorzien van echte houten bedden en een functionele keuken. Daarnaast ook een eettafel met bank en stoelen. Verder kun je in de Glamping accommodatie optimaal genieten.  Aan de voorzijde een overkapping van hout met grote stoelen en loungebank. Volop genieten van het uitzicht van af de veranda.

Waarom je een vakantie naar Italië moet boeken

Misschien vind je dit ook leuk?