Luxe Glamping Vakanties

Luxe Tent Huren op vakantie maar ook luxer.

In Europa hebben we op een dertigtal campings met compleet ingerichte Safaritenten en Logdetenten.

Luxe Glamping Vakanties

Onze Glamping Luxe glamping vakanties - Luxe Tent Hurenkenmerkt zich door de rust en de bijzondere locaties. Op deze glamping campings hebben 3 verschillende soorten tenten staan. We hebben een compleet ingerichte safaritent, een luxere Safaritent met eigen badkamer en een Luxe Lodgetent met eigen badkamer en voorzien van een loft (dat is een verdieping in de tent).

Luxe Glamping Tent Huren, compleet ingericht.

Glamping staat voor glamorous kamperen. Het is de stijl van kamperen die net even luxer is op een glamping dan op een gewone camping. De luxe tenten zijn voorzien van een complete inventaris. Zo zijn de bedden al bij aankomst helemaal opgemaakt, zoals in een hotel. Wat je zelf mee moeten nemen zijn uiteraard je kleding en handdoeken.

Een Luxe Tent Huren op een Glamping

Een glamping vakantie moet ook je ook echt beleven! De vrijheid van het heerlijk buitenleven, genieten van de natuur en de omgeving. Kamperen is het stukje quality time met het hele gezin. Het gemak dat verder alles klaar staat bij aankomst.

Luxe glamping vakanties boek je bij LuxeTentHuren.nl.

Kies je voor een safaritent met badkamer?

Kies je voor een ultieme Luxe Tent in een Lodgetent met badkamer en loft?

Glamping trends 2019!

Kamperen op een camping doen we echter al heel erg lang over de hele wereld. Maar vervolgens kun je niet altijd zeggen dat het echt aantrekkelijk is. Iedereen interpreteert kamperen namelijk op z’n eigen manier. Bovendien is terug naar de basis een manier van vakantie vieren.

Luxe Tent Huren tips

Glamping is een echte trend de afgelopen jaren. Je leest er meer over in reisbladen. Maar ook reisprogramma’s geven meer aandacht aan Glamping vakanties. Zo is de vraag naar luxere vakanties op een camping snel toegenomen. Daarom zijn er afgelopen jaren veel meer Safaritenten en Lodgetenten bij gekomen.

Glamping vakanties populair!

Op vakantie gaan naar een camping is leuk maar we willen steeds meer. Al de comfortabele dingen willen op vakantie ook. Als we op vakantie gaan dan willen lekker zitten, een goed bed, ruimte en dat vertaald zich in luxe. Glamping vakanties zijn daardoor snel populair geworden. De luxe van thuis maar dan in een tent. Het klopt wel want we veranderen en stellen steeds meer eisen aan onze vakanties. Een gewone tent is niet meer genoeg, Met je toiletrol over de camping lopen past ons niet allemaal meer.

Luxe glamping vakanties