Camping de Koekamp Nederland

Camping de Koekamp

Kleinschalige familiecamping
In de provincie Epe
Glamping Safaritenten
Speeltoestellen op de camping
Overdekte café en cafetaria
Volop wandel en fietsen in de natuur
Leuke uitstapjes in de omgeving

Beschrijving

Camping de Koekamp

Bij Camping De Koekamp bieden we je de mogelijkheid om echt te herstellen, adem te halen en tijd te nemen. Chatten, mediteren of niet praten, niets denken, in de verte staren. Je kunt er mooie wandelingen maken en genieten van die eindeloze zomerdagen. Veluwe; een mens heeft echt niet meer nodig. Of u er nu voor kiest om bij ons te logeren, u krijgt een warm welkom, een sfeervol vakantiehuis en een geweldig gevoel van thuis.

Kindvriendelijke camping met animatie

Camping de Koekamp - Glamping Nederland Epe - Luxe Safaritent huren - www.LuxeTentHuren.nlSoms is wifi, afhankelijk van de snelheid van de KPN-uitzending, ook beschikbaar in andere delen van de camping. Er is een mooi toilet aanwezig.

Wasgelegenheid op de camping

Er is ook een wasruimte (uitgerust met wasdroger en wasmachine). De Miele wasmachine is voorzien van een zacht wasprogramma.
Er is ook een handwasruimte. Er is een stortplaats voor chemische toiletten.

Hygiëne

Vooral hygiëne heeft onze aandacht getrokken. (Inclusief douche). Er is ook een modern toilet aan de achterkant van de locatie, wat de loopafstand van gasten kan verkorten.

Camping de Koekamp is geschikt voor het hele gezin

Het kampeerterrein is ruim 2 hectare groot. U kunt de omgeving perfect verkennen. Volledig landelijk gelegen, slechts 1 km van het dorp.

U kunt de omgeving perfect verkennen. Volledig landelijk gelegen, slechts 1 km van het dorp. De site grenst aan de prachtige bossen en woestenij van Dellen. Er is een echte schaapskooi op de klif. De Hertenkamp ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Kinderen kunnen spelen in de buurt van de unieke zandgraafgrond (voor het graven van water).

Activiteiten in de buurt van de gezellige familiecamping

De camping de Koekamp ligt midden op de Veluwe, op loopafstand van het dorp Epe. Er zijn twee centra in de gemeente Epe, waaronder Wasen en Epe-Ogne. Dit is een bruisende gemeente met meer dan 33.000 inwoners, waaronder de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen, maar ook kleine dorpen als Gortel, Wissel, Zuuk, Tongeren, Niersen en Vemde. Noordoost Veluwe is een recreatiegebied met veel natuurschoon.

De natuur van Epe

Epe heeft duizenden hectares natuur. Mooie ruiter-, wandel- en fietsroutes zijn door de bossen en heidevelden gegaan. De omgeving is daarnaast ook een ideale plek om te wandelen maar ook fietsen en genieten van de prachtige natuur. Een leuke camping vlakbij het pretpark Wesel is vlakbij. Verder heeft Epe ook vele ontspanningsmogelijkheden.

Met de auto op stap

Epe ligt in de driehoek Zwolle, Apeldoorn en Harderwijk, die met de auto in circa 20 minuten te bereiken is. Epe heeft een leuk winkelcentrum en restaurant. Nabij Emst ligt het uitgaansgebied Kievietsveld met een waterskicentrum. Tussen Emst en Vaassen is een kaarsenfabriek en een forellenvijver. In de bossen tussen Epe en Heerde ligt het badwater Heerderstrand. Er zijn ook enkele stranden aan de rand van het meer.

Familie Campingpark de Koekamp

Veluwe is een overwegend bosrijk gebied in de Nederlandse provincie Gelderland en het eerste kwart van het Vorstendom Gil. Veluwe heeft een oppervlakte van ongeveer 1.000 vierkante kilometer. Het gebied van 91.200 hectare is zodoende aangewezen als Natura 2000-gebied. Met de klok mee vanuit de stad Hattem in het noorden wordt het gebied grofweg omgeven door Apeldoorn, Dylan, Arnhem, Wageningen, Ede, Baneved en Hardwick.

Bekijk de andere mooie locaties in Nederland.

https://luxetenthuren.nl/glamping-land/nederland/