Camping de Scherpenhof Nederland

Camping de Scherpenhof in Terwolde

Actief familiepark met jachthaven
Recreatiepark gelegen aan de ijsel
Recreatieplas met strand
Luxe safaritenten
Overdekt speelparadijs
Verwarmd binnen en buitenbad
Veel te doen in de omgeving

Beschrijving

Camping de Scherpenhof in Terwolde

Op het recreatiepark camping de Scherpenhof, waar van alles is voorzien, vind je dit actieve familiepark, zodat je je geen seconde hoeft te vervelen. Dit recreatiepark is gelegen in IJssel en biedt voldoende voorzieningen. Kinderen kunnen zich vermaken in het overdekte spelparadijs, er zijn verschillende verdiepingen, glijbanen, slee-glijbanen, ballenbad en een zachte kinderspeelplaats.

Lekker zwemmen op de camping

Als zwemmer kun je al met al genieten van het verwarmde binnenzwembad en het grote buitenzwembad. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te zwemmen, tennissen of deel te nemen aan een van de verschillende activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. Er zijn genoeg campings om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Recreatiepark De Scherpenhof

In de groene uiterwaarden van IJssel ligt het attractiepark en Marina De Scherpenhof. Een park met veel faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving maakt het een ideale vakantiebestemming voor iedereen. De jachthaven en het recreatiemeer zijn ideale plekken om van het water te genieten.

Fun voor de kids

Speciaal voor kinderen zijn er uitgebreide animatieprogramma’s, grote speeltuinen en indoor speelparadijs Play City. Het recreatiepark en Marina De Scherpenhof zorgen ervoor dat het hele gezin een geslaagde vakantie in Gelderland doorbrengt.

Glamping de Scherpenhof

De Luxe Safaritenten liggen op camping de Scherpenhof tussen de bomen.
Kamperen in Nederland op een Glamping is een unieke en luxe kampeervakantie bij de Scherpenhof. Als je bovendien het kampeergevoel wilt ervaren met de gebruikelijke luxe en comfort, dan is dit immers ideaal. Kampeer in luxe in uw safaritent zonder dat u zelf een tent hoeft mee te nemen. Kamperen op ons kindvriendelijke vakantiepark betekent luxe, charme en kamperen. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor jong en oud!

Luxe Tent Huren op een Glamping

Glamping de Scherpenhof - Camping Nederland Terwolde - Luxe Safaritent huren - www.LuxeTentHuren.nl

Een luxe vakantie doorbrengen op een van onze vakantieparken betekent dat je overnacht in een luxe safaritent. De safaritent is geschikt voor 6 personen. Daarom ideaal voor gezinnen met kinderen en een groep vrienden.

Daarnaast heeft de safaritent een open keuken waar je een heerlijke maaltijd bereid. Verder is het heerlijk relaxen in de ruime woonkamer of op het terras met tuinmeubilair. ‘S Avonds kunt u de avond doorbrengen in de slaapkamer met tweepersoonsbed of stapelbed.

Bekijk de andere mooie locaties in Nederland.

https://luxetenthuren.nl/glamping-land/nederland/