Camping de Wrange Nederland

Camping de Wrange in Doetinchem

Familiecamping met 4 sterren
Recreatiepark gelegen in de Achterhoek
Geniet op de vele wandel- en fietspaden
Luxe safaritenten
Speeltuin, trampoline, midgetgolfen en jeu de boules
Verwarmd zwembad met een apart kleuterbad
Veel te doen in de omgeving

Beschrijving

Camping de Wrange in Doetinchem

U woont nu in Gelderland bij Dutingham in Recreatiepark de Wrange. Deze camping biedt een breed scala aan animatieprogramma’s voor jong en oud. Er worden bijvoorbeeld veel verschillende tours georganiseerd, zoals uitstappen, wandelen en puzzeltours. Kinderen en ouders kunnen ook sporten in verschillende sporten en spelletjes. Op de camping organiseert men ook verschillende optredens, zoals uitzendvoorstellingen of karaoke-avonden.

Lekker zwemmen op de camping

U kunt zwemmen in het grote zwembad. Natuurlijk hebben sommige mensen aan kinderen gedacht, waar een peuterbad is. Veiligheid voorop: de twee zwembaden op de camping zijn omheind. Door de vele wandel- en fietspaden is de omgeving van de Achterhoek goed te vinden. In de omgeving van kamp Doetinchem (Doetinchem) kun je het prachtige kasteel bewonderen. Mooie steden als Arnhem en Apeldoorn liggen op rijafstand van deze camping.

Recreatiepark de Wrange

De betekenis van de naam “De Wrange”. Deze naam verwijst naar de tijd dat hier veel badges leven. Het kasteel van R wordt “ranch” genoemd. Aangezien Si graag gaten graaft in het zand dat uit ons gebied bestaat, is het niet verwonderlijk dat ze hier graag wonen.

Fun voor de kids

Glamping de Wrange - Camping Nederland Doetinchem - Luxe Safaritent huren - www.LuxeTentHuren.nlHoi! Super, je komt hier om mij te zien. Mijn naam is Twekky en ik speel graag. En omdat ik graag spelletjes speel, ben ik hier om je te voorzien van verschillende interessante spelpagina’s. En er zijn liedjes zodat je kunt zingen en dansen! Als je van kleur houdt, zijn we hier om je te voorzien van prachtige kleurpagina’s. Ik hoop dat we snel samen kunnen spelen. Super leuk!

Glamping de Wrange

Onze safaritent is gemaakt van sterk katoenen buitenstof en heeft een zwaar houten balkenframe. Achter de tent bevinden zich twee aparte slaapvertrekken. De tent heeft een woonkamer waar u kunt dineren, knutselen of spelletjes kunt spelen. Onze tenten zijn speciaal voor ons ontworpen, met een platform door de tent en luifel. De complete inventaris is op maat gemaakt voor standaard 6 personen.

Luxe Tent Huren op een Glamping

Camping de Wrange - Glamping Nederland Doetinchem - Luxe Safaritent huren - www.LuxeTentHuren.nlAchterhoek is een regio in het oosten van Nederland, Gelderland, met IJssel in het westen, Oude IJssel in het zuidwesten, de Duitse grens in het zuiden en oosten, en Salland en Overijssel in het noorden van Twente.

Recreatiepark De Wrange ligt in de Achterhoek. Nederlandse tuin bij Dutingham in een natuurgebied. Kruisbergse Bossen ligt in het westen van Doetinchem. In het oosten ligt het bosgebied, het kasteel heeft dezelfde naam, Des Langenburg. Camping De Wrange ligt direct in het prachtige natuurgebied Koekendaal.

Bekijk de andere mooie locaties in Nederland.

https://luxetenthuren.nl/glamping-land/nederland/