Camping O2

O2 Camping is een rustig gelegen camping in een natuurlijke omgeving op 5 km van zee. De camping is ideaal voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur.

Beschrijving

Familiecamping O2

Camping La Clairière - Luxe Safaritent huren - Glamping Vakantie Specialist - www.LuxeTentHuren.nl

O2 Camping ligt op 5 km van zee in de baai van Mont Saint Michel in Normandië. De streek La Manche in West Normandië kent vele gezichten, van natuurlijke baaien met strandjes met eb en vloed, authentieke dorpjes, havenstadjes, tot langgerekte stranden met duinen.

Parc Naturel Régional des Marais du Cotentin et du Bessin, de stranden van Utah Beach (bekend van D-Day) en Mont Saint Michel (bekende abdij, te bezoeken bij eb) liggen allen binnen 1 uur rijafstand van de camping.

Ook kun je vanuit Granville een boottocht maken naar het eiland Chausey. De omgeving is tevens uitermate geschikt voor fietsers en wandelaars, of je kunt iedere dag van de week kiezen voor een ander strand.

>>>Bekijk de camping bij de aanbieder

De Safaritenten staan op een apart deel van de camping met uitzicht over de velden. Uiteraard is er een heerlijk (verwarmd) zwembad met apart kinderbad. Er is een speeltuin met speelveld en volleybalveld voor de kinderen.

In het stadje Granville met zijn haventje (6 km) zijn verder alle voorzieningen beschikbaar zijn, zoals: een supermarkt, bakkers, slager, winkels met lokale producten, postkantoor, VVV, diverse cafés en (vis) restaurants en een marktje op zaterdag.

Bekijk de andere campings in Frankrijk

Tip: Ga wijs op reis

Lees ook de reviews op Zoover