Camping Recreatiepark Westerkwartier Nederland

Camping Recreatiepark Westerkwartier in Niebert

Kleinschalige familiecamping
In de provincie Groningen
Geïntegreerd meer op de camping
Speeltoestellen verspreid over de camping
Overdekte animatie in de zomermaanden
Opzetzwembad in de zomermaanden
Leuke uitstapjes in de omgeving

Beschrijving

Glamping Recreatiepark Westerkwartier

Het Westerkwartier ligt in de provincie Groningen, niet ver van de grens met Friesland. De relatief kleine camping is een Recreatiepark biedt spelletjes, fitnessapparatuur en amusementsactiviteiten. Het buitenzwembad en het strand aan het meer maken het geheel compleet. Je moet echt ervaren dat een bezoek aan Groningen niet beter is dan Groningen. Drachten is ook een must, niet alleen over de kunstmusea van Dada en De Stijl.

Kindvriendelijke camping met animatie

Wilt u opCamping Westerkwartier Recreatiepark - Glamping Nederland Niebert - Luxe Safaritent huren - www.LuxeTentHuren.nl de camping zelf verblijven? Dit is altijd mogelijk omdat onze camping is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Tijdens de schoolvakanties zijn er zelfs privéanimaties met interessante spelletjes. Op deze manier kun je knutselen met kinderen, spelen, zeepvoetballen of live spelen met ganzen. Ook op de ruime binnenplaats kunt u genieten van een goed boek.

Recreatiepark Westerkwartier is geschikt voor het hele gezin

Bijna alle ruimtes hebben speeltoestellen. Terwijl u uw kind ziet, zal uw kind gratis plezier hebben. Geniet van je vakantie! U kunt ook blijven sporten met de bestaande sportuitrusting. Deze zijn geschikt voor jong en oud. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle sanitaire voorzieningen. In de zomer kun je altijd gebruik maken van twee toiletgebouwen. Er zijn toiletten, douches en wastafels. U kunt hier ook binnenshuis schoonmaken, er is een vuilstortplaats voor chemische toiletten

Activiteiten in de buurt van de gezellige familiecamping

  1. Breng een bezoek aan de Niebert molen. Het is de hoogste zeshoekige korenmolen van Nederland.
  2. Oude Riet Uitkijktoren: gelegen tussen Boerakker en Noordwijk ligt het reservaat Oude Riet. Dit was tussen 1811 en 1990 de grens tussen Oldehove en Zuidhorn.
  3. Landbouw- en streekmuseum ‘t Rieuw: Museum ’t Rieuw is gevestigd in v/h ‘boerderij Kimm’, gelegen op het prachtige landgoed Coendersborch.
  4. Landhuis Nienoord: Een landhuis vol verrassingen! Geniet van de prachtige natuur, kom naar Familiepark’s kinderboerderij om dieren te spelen en knuffelen, zwem in het subtropische zwemkasteel of ga naar de midgetgolfbaan! Unieke ligging in het bos.
  5. Blotevoetenpad Opende: De naam zegt het al: doe je schoenen en sokken uit! Blootsvoets door het water en gras door de modder.

Familie Camping Recreatiepark Westerkwartier

In de omgeving van Recreatiepark Westerkwartier is van alles te beleven. Interessante activiteiten zoals winkelen en vissen. Wil je uitgaan? In de omgeving kunt u mooie en ontspannende wandel- en fietstochten maken of een dagtocht maken naar de Waddeneilanden. Kortom, op de leukste camping van Groningen ga je naar Recreatiepark Westerkwartier in Niebert Groningen!

Bekijk de andere mooie locaties in Nederland.

https://luxetenthuren.nl/glamping-land/nederland/