Glampings in Duitsland

Safaritenten op glampings in Duitsland.

Huur een glamping accommodatie en beleef een unieke kampeervakantie!

Dit jaar weer eens wat anders? Hou je van kamperen op een Duitse camping? We hebben diverse vakantie locaties in Duitsland.
In Duitsland huur je een van safaritent of lodgetent op een Glamping. Op dit moment zijn de campings beperkt die safaritenten en lodgetenten aanbieden.
 

Bijzondere kampeerlocaties in Duitsland?

Glamping vakantie is modern kamperen. De betekenis is dan ook, kamperen op een luxe wijze.  De safaritenten met badkamer of lodgetenten met sanitair zijn extra ruime tenten. De tenten hebben een moderne inrichting en een riante inventaris. Verder kun je in de Glamping accommodatie optimaal genieten. Bovendien zijn de tenten voorzien van echte houten bedden en een functionele keuken. Daarnaast ook een eettafel met bank en stoelen. Aan de voorzijde  een overkapping van hout met grote stoelen en loungebank. Volop genieten van het uitzicht van af de veranda. 

Glampings in Duitsland

De Glamping in Duitsland zijn ruim aangelegd in de natuur van de regio Munsterland en in noord Duitsland. Deze kleine ecologische Duitse campings bieden vele faciliteiten en zijn zeer in trek bij Nederlandse kampeerders.

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES Turkish TR