Glampings in Frankrijk

Safaritenten op glampings in Frankrijk.

Boek een glamping accommodatie en beleef een geweldige zonnige vakantie in een Safaritent met privé sanitair.

Dit jaar weer eens wat anders? Hou je van kamperen op een Franse camping? We hebben diverse vakantie locaties in Frankrijk.
In Frankrijk huur je een van safaritent of lodgetent op een Glamping. Op dit moment zijn de campings beperkt die safaritenten en lodgetenten aanbieden.

Bijzondere kampeerlocaties in Duitsland?

Glamping vakantie is modern kamperen. Kamperen op een luxe wijze.  De safaritenten met badkamer of lodgetenten met sanitair zijn extra ruime tenten. De tenten hebben een moderne inrichting en een riante inventaris. Verder kun je in de Glamping accommodatie optimaal genieten. De tenten zijn ook voorzien van echte houten bedden en een functionele keuken. Daarnaast ook een eettafel met bank en stoelen. Aan de voorzijde  een overkapping van hout met grote stoelen en loungebank. Volop genieten van het uitzicht van af de veranda.

Glampings in Frankrijk

De Glamping in Frankrijk zijn ruim aangelegd in de natuur van de regio’s Ardeche, Bourgogne, Bretagne, Drôme, Aude, Languedoc, Les Landes, Midi-Pyrenees, Normandy, Provence, Vosges, Lorraine, Alsace, Dordogne, Cote d’Azur en Var. Deze kleine Franse campings bieden vele faciliteiten en zijn zeer in trek bij Nederlandse kampeerders.