Toscane: Logeren in een luxe safaritent

Een camping vakantie boeken in het hartje van Toscane! Geniet van de glooiende heuvels, prachtige uitzichten en de lokale keuken! Of u nu een natuurliefhebber bent of de beroemde steden Florence en Pisa wilt verkennen. U zult zeker een onvergetelijke tijd beleven. Bij LuxeTenthuren bieden we luxe kampeerarrangementen die zijn afgestemd op uw wensen. Dus aarzel niet – boek vandaag nog en begin met het verkennen van Toscane!

Camping arrangementen in Toscane

Geniet van een rustige en ontspannen vakantie in Toscane met de camping arrangementen van LuxeTenthuren. Ons ervaren personeel zal u helpen de perfecte plek voor uw vakantie te vinden. Zo kunt u profiteren van alle prachtige Toscaanse attracties die het te bieden heeft. Van het verkennen van het Toscaanse platteland te voet of te paard. In het bijzonder het ervaren van een smaak van de plaatselijke keuken. Wij zorgen ervoor dat je kampeeravontuur er een wordt om nooit te vergeten.

Verblijf in een luxe safaritent

Gun jezelf een onvergetelijke ervaring en verblijf in een van onze luxe safaritenten! Onze tenten zijn uitgerust met comfortabele bedden, gezellig meubilair en alle essentiële voorzieningen die je nodig hebt voor een heerlijke kampeervakantie. Bovendien heeft u toegang tot enkele van de beste campingfaciliteiten in Toscane.

Bezoek een wijnmakerij of proef de lokale keuken

Toscane is de thuisbasis van enkele van de meest gerenommeerde wijnen en heerlijke keukens van Italië. Bezoek een van de vele wijnhuizen en wijngaarden. Maar ook de glooiende heuvels bezaaien en ontdek de geheimen achter de beste wijnen van de regio. Geniet van een maaltijd in een van de vele restaurants. Proef dan enkele van de beroemdste gerechten van Toscane, zoals ribollita of bistecca alla fiorentina.

Toont alle 6 resultaten