Lodgetent met badkamer

Vacanze col Cuore Glamping and more

Luxe lodgetent met badkamer

Een Luxe Lodge Tent Huren van 44m2. Deze glamping tent is bijzonder ruim door de extra verdieping.

Luxe Tent Huren - Lodgetent met badkamer - Glamping Vakantie Italie

Lodgetent met badkamer is luxe beleving!

Deze loft (extra verdieping) bovenop de tent met uitkijk op de veranda. Het is een extra kinderslaapkamer waar de kids lekker kunnen spelen en kijken naar buiten, een echt avontuur. Op de extra verdieping staan 2 opgemaakte videbedden voor de kinderen, waar ze heerlijk zullen slapen en leuk kunnen spelen in hun eigen tent.

De Lodgetent met eigen badkamer staan op:

Onderstaande Glampings bieden deze luxe Safaritenten.

Dit zijn de Glampings in Italië

Glamping in Frankrijk

Luxe op de camping

boek je vakantie bij de ANWB

Onder de loft op de begane grond bevind zich een slaapkamer met boxspring bedden en nog een aparte slaapkamer met stapelbed voor kinderen. Beide slaapkamers zijn voorzien van klamboes. Ongevraagde gasten hou je zo buiten de deur. Super luxe is natuurlijk de eigen badkamer die naast de slaapvertrekken beneden is geplaatst. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Ja, warm en koud stromend water en dat in je tent!

Lodgetent met badkamer

Luxe Tent Huren - Lodgetent met badkamer voorzien van loft - Glamping vakanties - www.luxetenthuren.nl

Ingerichte Keuken Glamorous glamping

De eigentijdse keuken is ingericht met een kookeiland opgebouwd uit steigerhout. Wanneer je in de keuken staat, kijk je lekker naar buiten. Bovendien maakt dat het koken veel gezelliger. Daarnaast is de ruime eethoek voorzien van een zitbank en 3 stoelen.

Ofschoon die makkelijk verplaatsbaar zijn naar de veranda. Niettemin is de riante veranda uitgerust met een loungeset. Zoals gezegd bestaat de loungeset uit een lekkere zitbank en 2 relaxstoelen.

Glamorous Glamping is:

Wat maakt een lodgetent met badkamer nou zo bijzonder?

De Luxe Lodgetent is bijzonder ruim en uniek door de loft. Waardoor de extra verdieping een aanwinst is voor de kinderen. De tent is compleet ingericht met een kookeiland. Maar ook een sfeervolle veranda met loungeset ontbreekt niet. Maar ook de lodgetent is goed gevuld met luxe en dus scheelt het een boel gesleept vanuit huis.

Ten slotte: wat je niet meeneemt!

Kies een van de ander luxe glamping tenten:

Luxe accommodatie op de camping met badkamer

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT