Reviews Camping Vallicella zoover

Camping Vallicella Glamping Resort Reviews

Reviews Camping Vallicella

Zoover verzameld heel veel beoordeling van klanten.
Lees mee en trek je eigen conclusie

Vallicella Glamping Resort - Luxe vakantiebestemming - www.LuxeTentHuren.nl

Bezoek Vallicella Glamping Resort***

Berlinda 21-10-2020
Geweldig uitzicht met prima voorzieningen

Accommodaties zijn er in vele soorten, goed schoon en ruim opgezet. Staanplaatsen onder aan de camping Terrassencamping met schitterend uitzicht. Mooi zwembad Vriendelijk personeel
Enige nadeel maar dat ligt zeker niet aan de camping zijn de steekmuggen s avonds

=========================

Elisabeth 18-08-2020

Mooi camping maar veel overlast auto’s op camping

Geweldig zwembad, vriendelijk personeel, mooie omgeving maar gek van de auto’s die over het grind scheuren tot in het weekend zelfs een uur of twee snachts! Terrascamping dus iets meer lopen maar mensen pakken blijkbaar de auto voor van alles en dan tot heel laat met hoop kabaal wordt er gekeerd, geparkeerd, uitgestapt onder hoop getetter etc. Echt een minpunt. Verder van de mooie omgeving genoten maar door het autobeleid weet ik niet of ik nog eens terug zou gaan. Kampeerplek met hoop stenen en takken zou met zand geëffend moeten worden. Wel mooi uitzicht.

========================

Annelies 09-08-2020

Leuke camping maar veel verbeterpuntjes

Het animatieteam organiseert leuke dingen voor jonge kinderen. Helaas hadden wij veel overlast van rijdende auto’s zowel overdag als snachts. Er werd veel te hard gereden, wat niet veilig is voor jonge kinderen. Ondanks dat het een camping is voor jongere kinderen tot 12 jaar was er ook heel veel jeugd die rondhingen tot midden in de nacht. Het is net overgenomen door een andere eigenaar en daar moeten de vaste gasten nog aan wennen denk ik. Verder is het een leuke camping. Super leuk zwembad en heerlijk dicht bij zee en leuke plaatsjes!!

======================

Afke 25-07-2020

Geweldige familie camping, vriendelijk personeel

Een heerlijke camping voor het gezin. Mooie strandjes in de buurt, nette faciliteiten. De wildwaterbaan is superleuk voor de kids en voor de kleintjes is er een prachtig peuterbad. En… je mag niet reserveren door handdoeken neer te leggen in de ochtend, houden zo! Camping kent wel steile stukken, dus minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben een top week gehad.

Bekijk alle reviews op Zoover

Wat je kan verwachten op Vallicella Glamping Resort?
Met het bekijken van de video heb direct een goede indruk van de camping.

Camping Vallicella reviews

Wat is Vallicella Glamping Resort voor camping?
Lees hieronder de productpagina wat je kan verwachten op de Glamping in Italië

 

Kies uit een van de andere Glampings in Italië