Vallicella Glamping Resort Tripadvisor

Vacanze col Cuore Glamping and more

Camping Vallicella Glamping Resort Reviews op Tripadvisor

Vallicella Glamping Resort Tripadvisor review

Tripadvisor verzameld heel veel beoordeling van klanten.
Lees mee en trek je eigen conclusie

Vallicella Glamping Resort Tripadvisor - Luxe vakantiebestemming - www.LuxeTentHuren.nl

Bezoek Vallicella Glamping Resort***

KSM heeft een beoordeling geschreven sep. 2020

Wij hebben in september na de zomerpiek op deze camping verbleven, dus het was de hele week lekker rustig, denk kwart/half vol. Aan te raden als je geen kinderen hebt, want alleen gezinnen met jonge kinderen waren er nu.

We hebben 3x pizza en tiramisu van t restaurant besteld of daar gegeten, was erg lekker en niet duur dus een aanrader! We verbleven in de cottage clever, wat eigenlijk gewoon een luxe stacaravan met tentgedeelte is, nog mooier dan onze verwachtingen en knus vanwege het tent gedeelte. Het zag er ook erg schoon en nieuw uit! De camping is een tijdje geleden opgeknapt begrepen we, en dat viel te zien. De zwembaden waren fijn en goed onderhouden en de glijbanen waren stiekem ook leuk (niet alleen voor kinderen 😉 )

Wij vonden de omgeving niet bijzonder, als je het mooie Toscane wilt zien moet je toch wel een eindje rijden. Scarlino dorpje boven de camping was mooi, maar verder leek alles aan de kust wat vervallen.. Deels kwam het misschien door het druilerige weer en het na seizoen, maar als je richting (bijvoorbeeld) siena rijdt wordt het landschap ook veel mooier!

Wat is jou mening over Vallicella Glamping Resort Tripadvisor?

Renske heeft een beoordeling geschreven aug. 2020

Over onze vakantie hebben wij een beetje een dubbel gevoel, prachtige locatie, veel te doen in de buurt, hele vriendelijke medewerkers op de camping.
Maar aan de andere kant ontzettend veel wespen, wel 10 als je probeert avond te eten en na voor ons dus 3 keer verhuizen zat er achter bij het raam een tak van een olijvenboom met wel 30 wespen er op. Waarna we vervolgens elke dag uiteten konden terwijl we juist op een camping wilde zitten zodat we die verplichting niet hadden. Erg vervelend, maar wel goed opgelost door de medewerkers, toen bij de eerste klacht ons gelijk verhuisd en een bedrijf laten komen, helaas konden deze er niets aan doen.
Het restaurant is prachtig en het eten is heerlijk, alleen de service is er zo ontzettend slecht dat ik je afraad om daar te gaan eten.
Als je niet van wildlife houdt moet je er zeker niet naartoe gaan, wij hebben zowat een hele dierentuin voorbij zien komen. Een hele grote pad, muisjes, een grote rat, heel veel hagedissen, een slang en een vos.
En als laatste mocht je een coco couple willen boeken, ze zitten wel behoorlijk weggeduwd op kleine plaatsjes, dus ik zou misschien voor meer comfort kiezen zodat je niet in hoekjes etc zit.
Ik moet zeggen al met al was het wel oke, het sanitair was prima, de mensen vriendelijk, maar ik denk dat het gewoon niet zo geschikt is voor stellen, de animatie was er namelijk ontzettend leuk en dus perfect voor de kinderen. Maar aangezien de hoeveelheid wespen denk ik dat ik hier niet meer terug ga komen…

Echte Reviews Vallicella Glamping Resort Tripadvisor

Jo A heeft een beoordeling geschreven jul. 2020
Laat ik beginnen met de positieve punten van deze camping. Restaurant is erg goed, mooi uitzicht, goede wijnen en lekker eten. Sanitair goed schoon. En de ligging is fijn lekker dicht bij de kust waar je een bootje kan huren en op de middellandse zee kan varen. Nu de minderen punten en dat waren er voor ons te veel om een fijn verblijf te hebben op deze camping. Eerste dag komen we aan en hebben we twee uur lang een jankende baby naast ons, oké op een camping zijn kinderen maar 2 uur lang aan een stuk door was geen goed begin. Dag twee komen we terug van een gezellige dag en worden we verwelkomd met een flinke hoop hondenpoep voor onze tent. De staan plaatsen worden blijkbaar gebruikt als uitlaatplaats. De Glamping stijl trekt ook een bepaald type mensen en deze camping bestond alleen maar uit Nederlandse gezinnen met een te hoge aditute, dit resulteert in kinderen welke niet opgevoed zijn en haantjes gedrag, erg gezellig… puntje bij paaltje, verblijf je op Vallicella zorg dan dat je de gehele dag op pad bent en alleen hier slaapt

======================

Bekijk alle reviews op Tripadvisor

Wat je kan verwachten op Vallicella Glamping Resort Tripadvisor?
Met het bekijken van de video heb direct een goede indruk van de camping.

 

Vallicella Glamping Resort Tripadvisor reviews

Wat is Vallicella Glamping Resort voor camping?
Lees hieronder de productpagina wat je kan verwachten op de Glamping in Italië

boek je vakantie bij de ANWB

Kies uit een van de andere Glampings in Italië

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT