Italie Toscane Glamping

Italie Toscane Glamping

Bij LuxeTentHuren.nl in Italie heb je de keuze uit 14 Italiaanse glampings waar je een van onze huur tenten kunt verblijven. De campings liggen zowel aan de kust, in midden-Italië en in noord-Italië. Zo kun je onze safaritent huren in onder andere Toscane, Florence, Siena, Arezzo en Chianti.

Populaire bestemming Italie

Italië wordt steeds populairdere als Glamping vakantiebestemming onder de Nederlanders. Omdat Italië een veelzijdig land met heerlijk eten en een mooie temperatuur. Vakantie vieren op een camping is vooral genieten van bijzondere landschappen en ouderwetse dorpjes.

Italië Dolomieten Glamping vakantie

De cultuur en kunst van Italië maakt het een rijke glamping ervaring. Ondanks de eeuwenoude historie van pasta en pizza ga je van de cultuur houden. Daarnaast maken ze de lekkerste cappuccino op het terras en door Chianti vormen ze samen La Dolce Vita!

Boven alles zijn de stranden aan de Italiaanse kuststreken geweldig. Verder heeft het land ook middeleeuwse steden zoals Rome, Venetië en Florence. Geniet daarom van de geweldige cultuur en natuur vakantie. Boek je glamping kampeervakantie op Glamping Vallicella Resort.

Huur een safaritent op een kleinschalige glamping in Italie

LuxeTentHuren.nl verhuurt al meer dan 10 jaar luxe safaritenten op kleine campings in Italië.

Wij selecteren onze campings in Italië door zelf de campings te bezoeken en de sfeer te proeven. Al onze accommodaties staan bovendien op 30 kleine, maar vooral bijzondere mooie campings en agriturismo’s in heel Italië.

Kleine boeren camping Agriturismo Italie

Italie Toscane Glamping

Als je een compleet ingerichte luxe safaritent huurt beleef je alleen lusten van het kamperen in Italië. Kortom op in Bella Italia staat de huurtent immers al voor je klaar. Dus geen gesjouw en onderhoud. Kortom, je luxe kampeervakantie begint direct!

Kindvriendelijk kleinschalig Glamping Italië

Kleine campings in Italie zijn gemoedelijk, een luxe vakantie die aansluit op je wensen. Genoeg keuze voor een ieder. Ben je op zoek naar avontuurlijke vakantie, of wil je genieten van het strand en de zee dan zit je goed bij LuxeTentHuren.nl.

Glamping Italië Nederlandse eigenaar

Vele campings die waar onze luxe tenten staan worden beheerd door Nederlandse eigenaren. Dat maakt het wel zo makkelijk met de communicatie. Ofschoon je vaak met Engels goed uit de voeten kunt. Daarnaast bieden campings vele activiteiten aan waar je kunt wandelen, fietsen en paardrijden.  Aan de andere kant zijn er ook glampings die outdoor activiteiten aanbieden.

Italië Toscane Nederlandse Camping eigenaar

Op de camping bij Nederlanders in Italië. Dat is kamperen in luxe zoals thuis in het buitenland.
Je gaat graag op vakantie maar ondanks alles is je Italiaans niet zo best. Gelukkig maar want je bent niet de enigste. Met andere woorden het voelt als thuis komen op een camping met Nederlandse eigenaren. Nederlandse beheerders weten dat Nederlanders graag hun eigen taal spreken. De italiaanse taal blijft lastig, zeker omdat je het in het dagelijks leven tekort gebruikt.

Mooiste Glamping Italie

Het is toch een fijn om toch je eigen taal te spreken in het buitenland. Welke reden je ook kan bedenken, het is fijn om contact te maken met andere Nederlandse stellen. Ook voor je kinderen is het makkelijk contact maken met andere Nederlandse kinderen.
Campings met een Nederlandse eigenaar zijn in Italie zeker te vinden.

Kleine Camping Italië Kindvriendelijk

Vaak zijn het kleinere en groene charmecampings die vol passie beheerd worden. De campings zijn vaak overgenomene en flink verbouwd naar de wensen van tegenwoordig. Deze Nederlanders beheerders hadden een ideaal dat ze ooit naar het buitenland vertrokken!

Toscane Glamping Agriturismo

Glamping Italië met hond

Voor elke camping gelden andere regels. Een Glamping heeft vaak wel heel veel respect voor natuur en dieren. In de meeste gevallen zullen er accommodaties of staanplaatsen worden toegewezen.

Glamping Italië 2020

Ben je meer bent van een sportieve en actieve vakantie?

Vallicella Glamping Resort

Een geweldige Camping tegen een berg aan midden in Toscane vlakbij het dorpje Scarlino.
Voor elk gezin is het een echte belevenis met 3 zwembaden wordt het echt geniet voor de kinderen.

Kleine camping Italië met zwembad en glijbaan

Luxe Glamping Vallicella Italie

Ben je op zoek bent naar een bijzonder leuke vakantie midden in een geweldig landschap van de Maremma! De camping is een relatief kleine camping waar voldoende te beleven voor elke gezin. Vallicella Glamping Resort is een echte luxe Glamping. Slapen in een luxe glamping tent in Italie onder de heldere hemel. Het glamping resort heeft een prachtige omgeving van de Maremma, zo kan een vakantie pas echt uniek zijn.

Moderne Camping Orlando in Chianti