Lodgetent met badkamer Italië

Lodgetent met sanitair Italië aan het Gardameer

Wat zijn jou plannen voor dit jaar met de vakantie. Wordt heet een strand vakantie, met het gezin of iets anders?
Het Gardameer op een camping is een echte aanrader. De natuur, het uitzicht en het geweldige mooie meer Lake Garda.
Echter, doen het eens anders en kies voor luxe op een mooie locatie. Beleef een geweldige vakantie voor een groot gezin.
Boek dan een Luxe Glamping Vakantie in Italië! In diverse regio’s met op unieke plaatsen verhuren we luxe tenten.
Kies dit jaar voor een Lodgetent met badkamer.  Leuke vakantie bestemmingen zijn Umbrië, Marche of het Gardameer.

Riante Lodgetent met badkamer Italië in Umbria

Lodgetent met badkamer met een extra verdieping voorzien van 2 bedden Glamping vakantie - Luxe Tent Huren - www.luxetenthuren.nlKamperen op een Glamping in Umbria. De groene natuur op een camping in Lodgetent met eigen sanitair is daardoor echt luxe.
De Safaritent Italië is luxe en ruim ingedeeld, met de bedoeling om een glamorous te creëren . Ofwel, ben je avontuurlijk ingesteld en hou je van het camping leven dan is een luxe tent huren echt iets voor jou gezin. Het kamperen in een luxe Lodgetent is een super ervaring voor de het hele familie. De Lodgetent met badkamer heeft heel veel ruimte en is compleet ingericht.

Ingerichte Tent Huren Italië in Marche

Wat is er zo bijzonder aan een Lodgetent met eigen sanitair in Italië?
Na heel wat uren in de auto kom je aan op je vakantiebestemming. Aangenomen dat je normaal nog een tent nog zou moeten opzetten, staat hij daarentegen nu voor je klaar. Je staat op de veranda loopt naar binnen en je staat in een compleet ingerichte Lodgetent. Dat wordt direct genieten van luxe en comfort. Kortom het wordt dan relaxen op een Glamping vakantie in Italië. Met als gevolg ervaar je het kampeerleven in Italië op een andere manier. Wie zou dat jaren terug kunnen bedenken, logeren in een Lodgetent met badkamer, geweldig wat een luxeus!

Glamping Lodgetent Italië Nederlandse eigenaar

Trots zijn we op onze accommodaties, daarom weten maar al te goed wat klanten verwachten in het buitenland. Maar wat verwacht je van een Lodgetent huren met badkamer. De Lodgetenten zijn ingericht met toilet en douche, compleet voor een groot gezin. Daarom zijn de Lodgetenten extra groot en hebben een extra verdieping. Daardoor heeft de tent 44m2 oppervlakte en dus ingericht voor 4 tot 6 personen. Bovendien zijn er op de extra verdieping nog 2 bedden met klamboe.
De keuken is compleet ingericht en voorzien van een 4-pits gasfornuis met koelkast en vriesvak.
Bijzonder is dat de bedden bij aankomst ook zijn opgemaakt. Samengevat wordt je daar toch blij van na een lange reis.

Luxe Lodgetent met badkamer Italië

De Glampings met luxe Lodgetent in Italië zijn namelijk gelegen op unieke locaties. Regelmatig bezoeken wij de campings om de accommodaties te inspecteren. Niet alleen dan onderhouden wij het contact met de klanten maar ook de eigenaren. We vinden de relatie met eigenaren daarom ook erg belangrijk. Uiteraard staan we achter onze producten zodoende zijn we al meer dan 10 jaar de Glamping Specialist van Nederland.

Luxe Tent Huren in Italië

Boek een Lodgetent met badkamer in een Italiaanse omgeving. We hebben Lodgetenten in bijvoorbeeld Marche, Umbria of rondom het Gardameer. De Glampings zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen! Er is altijd een zwembad, animatie en genoeg activiteiten in de omgeving. Voor de hele familie zal het een geweldige ervaring zijn één van de campings in Italië.

Dit zijn de Campings in Italië:

Bekijk ook onze Safaritenten met Badkamer