Safaritent met badkamer Italië

Safaritent met sanitair Italië aan het Gardameer

Ook dit jaar ga je weer lekker met vakantie. Wat wordt jou vakantie bestemming?
Ben je wel eens in Italië geweest op een camping? Hou je van luxe op een mooie locatie.
Boek dan een Glamping Vakantie in Italië dit jaar! In diverse mooie groene gebieden verhuren we luxe tenten.
Kies dan voor een Safaritent met badkamer. Leuke vakantie bestemmingen zijn Umbrië, Toscane, Elba of het Gardameer.

Riante Safaritent met badkamer Italië in Toscane

Safaritent met badkamer Italie, Toscane, Umbria en het gardameer. Ingerichte Luxe Tent Huren - www.LuxeTentHuren.nlKamperen op een Glamping in Toscane. De mooie natuur op een camping in Safaritent met eigen sanitair.
De Safaritent Italië is luxe en riant ingedeeld, maar met het gevoel van kamperen. Anders gezegd, ben je een beetje avontuurlijk ingesteld en hou je van de buitenlucht dan is een luxe tent huren echt iets voor jou. Het kamperen in een luxe tent is een geweldige ervaring voor het hele gezin. De Safaritent met badkamer zijn comfortabel en compleet ingericht.

Ingerichte Tent Huren Italië in Umbrië

Wat is er mooi aan een Safaritent met eigen sanitair in Italië? Na een lange autoreis kom je aan op je vakantiebestemming. Aangezien je normaal een tent nog zou moeten opzetten, staat hij nu namelijk voor je klaar. Je slaat het tentdoek open en je staat midden in je compleet ingerichte Safaritent. Dat is pas te genieten van luxe en comfort. Kortom het wordt dan volop genieten op een Glamping vakantie in Italië. Zo beleef je toch het kampeerleven in Italië op een andere manier. Wie zou dat jaren terug kunnen bedenken, een Safaritent met badkamer, wat een luxe!

Glamping Safaritent Italië Nederlandse eigenaar

Als Nederlander weet je wat je klanten verwachten maar dan in het buitenland. Wat mag je dan verwachten van een Safaritent huren met badkamer. De Safaritenten zijn compleet ingericht met toilet en douche. Daarnaast zijn de Safaritenten ingericht voor 4 personen en 38m2 groot. Voorzien van 2 boxspring bedden met klamboe. Het kindergedeelte met stapelbed en klamboe staat apart.
De keuken is overzichtelijk ingericht en voorzien van een 4-pits gasfornuis met koelkast en vriesvak.
Als verrassing zijn de bedden bij aankomst namelijk opgemaakt. Concluderend wordt je blij verrast op Glamping na een lange reis.

Luxe Safaritent met badkamer Italië

De Glampings met een luxe Safaritent in Italië zijn gelegen op unieke campings. Wij bezoeken de locaties regelmatig om de accommodaties te inspecteren. Niet alleen dan onderhouden wij het contact met de klanten maar ook de eigenaren. We vinden in het bijzonder de relatie met elkaar een must. Immers staan we achter onze producten en zijn we al meer dan 10 jaar de Glamping Specialist van Nederland.

Luxe Tent Huren in Italië

Boek een Safaritent met badkamer midden in de Italiaanse natuur. We hebben Safaritenten in bijvoorbeeld Umbria, Elba, Toscane of rondom het Gardameer. De Glampings zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen! Er is altijd een zwembad, animatie en genoeg activiteiten in de omgeving. Voor de hele familie zal het een geweldige ervaring zijn één van de campings in Italië.

Dit zijn de Campings in Italië: