Vakantie Tips

Safaritent met badkamer: Glamping Vakantie in een Luxe Tent

Luxe Tent Huren is kamperen maar dan veel luxer. Glamorous kamperen op een dertigtal mooie, rustige en unieke campings en locaties in Europa. We hebben compleet ingerichte Safaritenten en Lodgetenten met sanitair geplaatst. Beleef een echte Luxe Glamping vakantie! Heerlijk buitenleven en genieten van de omgeving en quality tijd voor elkaar, daar draait het om bij de Glamping Vakantie Specialist.

Safaritent met onverwoestbaar canvasdoek

Camping Podere Sei Poorte Monteciccardo - Luxe Safaritent Huren - Kleine Familiecamping Italie - www.LuxeTentHuren.nlOnze tenten zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een stalen of houten frame, een isolerend dubbel dak met luifel en een houten vloer met veranda. Wij hebben 3 verschillende luxe Glamping tenten. De luxe Safaritent, de Safaritent met eigen badkamer en de Lodgetent met loft (ook met eigen badkamer). De tenten beschikken over een complete inventaris. Alleen kleding en handdoeken dienen zelf mee genomen te worden, wel zo makkelijk!

Unieke Glamping accommodaties

Al meer dan 10 jaar selecteren en bezoeken wij onze locaties en campings zelf. We hebben naar plekken gezocht die iets aparts hebben en een uitstekende service aanbieden. Bijzondere plekken zoals gelegen in een wijngaard, bij een kasteel, aan een meer of bij een boerderij. De faciliteiten zijn divers en verschillen per locatie, denk hierbij aan bijvoorbeeld een zwembad, restaurant, terras, speeltuin en dergelijke. Wij hebben Safaritenten met badkamer en Lodgetenten met sanitair staan in Italië, Frankrijk, Duitsland en Zweden. Tevens is de aanbieder van de Glamping tenten aangesloten bij de SGR.

Bekijk hieronder ander Vakantie Tips:

Startpagina startgroei.nl | Links en Actuele informatie voor iedereen en iedere dag » Startgroei.nl